Krátké zprávy

Zobrazeno 11 až 20 z celkem 20 článků.
FK Pšovka Mělník

A-tým z prvního výletu do Poděbrad přivezl cenný bod.

Hned dvakrát v tomto týdnu zajíždí náš A-tým mužů do Poděbrad. Z prvního výjezdu na hřiště Slovanu se vracíme s bodem za remízu 0:0, se kterým musíme být spokojeni. V sobotu se představíme na půdě sousedního celku FK Bohemia Poděbrady.

FK Pšovka Mělník

Muži nedokázali bodově zabrat ani v domácích utkáních.

Oba týmy padly o jeden gól: A-tým vs Luštěnice 0:1 B-tým vs Labský Kostelec 2:3

FK Pšovka Mělník

Oba týmy mužů padly na hřištích soupeřů...

...a to shodným výsledkem 3:1. B-tým poslal do vedení již ve 2. minutě Petr Šára, vedení se ale udržet nepodařilo. Za A-tým naopak až v závěru korigoval výsledek David Bursa.

FK Pšovka Mělník

Zápasy mužů odloženy. :(

Ani jeden zápas našich týmů mužů se tento víkend neodehrál. Náhradní termíny byly stanoveny takto: SK Slovan Poděbrady vs A-tým - 26. 4. 2023, 17:30 FK Vysoká vs B-tým - 10. 5. 2023, 18:00

FK Pšovka Mělník

FK PŠOVKA B - AFK Vraňany 7:2 (5:2)

Vynikající vstup do jarní sezóny v podání B-týmu a hattrick hrajícího trenéra A-týmu Jana Studeného.

FK Pšovka Mělník

FK PŠOVKA - Sokol Býchory 3:0 (1:0)

Konečně vítězství, o kterém rozhodl zejména důležitý gól těsně před poločasovou přestávkou. A taky konečně bez červené karty. :) Branky: 2x Pokorný, 1x Kaiser.

FK Pšovka Mělník

FC SB Vlašim B - FK PŠOVKA 7:1 (4:1)

Z Vlašimi jsme si bohužel odvezli vysokou porážku a další červenou kartu. :( Branka: Pokorný ČK: Studený

FK Pšovka Mělník

FK PŠOVKA - Posázavan 0:1 (0:1)

A-tým v prvním jarním mistrovském utkání podlehl po bojovném výkonu týmu SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 0:1. :( Červenou kartu obdržel David Svoboda.

FK Pšovka Mělník

Proběhla valná hromada

Ve čtvrtek 9. 3. 2023 proběhla volební valná hromada FK PŠOVKA MĚLNÍK, na které svůj mandát obhájil Výkonný výbor ve složení Miroslav Šťastný, František Drápal, Zbyněk Havlák, Jan Netolický, Libor Zůza, Petr Dušek a Karel Vlasák. Těšíme se na světlé zítřky našeho klubu!

FK Pšovka Mělník

Klubová platforma eos

Vedení klubu FK Pšovka rozhodlo o pokračování spolupráce s firmou eos minimálně do konce roku 2023. Věříme, že klubová platforma bude každodenním pomocníkem pro všechny naše členy a provázané webové stránky zlepší vnímání klubu z pohledu veřejnosti.